beats by dre cheap

INTERVJU 2. DioKako bi opisao svoj stil oblačenja?

- Dosadan i nimalo glamurozan. Ne vodim mnogo računa o mom izgledu. Uglavnom kupim više istih komada odjeće, kad naletim na ono što mi se sviđa. Patike treba da budu kupljene u Abercrombie & Fitch, a za određene prilike najčešće iznajmljujem Armanijeve smokinge.

Kako provodiš slobodno vrijeme?


- Organizujem turnire u igranju kompjuterskih igrica sa prijateljima. To mnogo više volim, nego izlaske po klubovima. Volim da čitam romane engleskih pisaca iz 18. vijeka ili da gledam stare epizode svojih omiljenih serija na DVD-u.

Koja je tvoja omiljena destinacija za putovanje?


- Nisu mi potrebne uzbudljive destinacije. Prije godinu-dvije sam se vozio od Chicaga do LA. Upoznao sam mnogo zanimljivih ljudi, veoma normalnih. To je bilo lijepo, za promjenu. U Hollywoodu, svaka druga osoba je ili glumac, ili model.

Nije tajna da si diplomirao na Princetonu, na engleskoj književnosti. Da li imaš želju da se baviš pisanjem?


- Da, i to veliku. Mislim da ne postoji glumac koji ne bi želio da ima malo više kontrole u kreativnom procesu. To je, prosto, iz razloga što, bez obzira na to koliko ste dobri, glumite u scenama onako kako vi želite, a zatim ih neko drugi uredjuje, povezuje, sijeće i slaže onako kako se njemu čini da je najbolje. Na kraju dana se ispostavi da vaša gluma nije u potpunosti vaša, jer je toliko ljudi umiješano u nju dok sve ne stigne na ekrane. Zbog toga mi je privlačna ideja pisanja riječi koje izlaze iz mojih usta, odnosno zapisivanja svega što osjećam.

Da li si već nešto napisao ili tek imaš neke planove?


- Jesam. Pišem scenario za film. To je jedna ljubavna priča sa preokretom kakav bi napravio Alfred Hitchcock. Nadam se da ću uskoro okupiti ljude koji bi radili sa mnom na ovom projektu. Naravno, za sebe sam obezbjedio dobru ulogu (smijeh). Sad sam u godinama kad mogu da radim na sopstvenim projektima i to je nešto što me oduševljava.

Wentworth Miller
http://mojwentworthmiller.blogger.ba
15/07/2010 16:30